top of page
Vrouw met kerstcadeau vol lokale producten

Sustain Factory;
Support Your Locals Box

'Verwen Jezelf, Steun Een Ander'

Het kerstcadeau van Arnhem & Lingewaard

Vorig jaar zijn wij de Sustain Factory: Support Your Locals box begonnen. Wat een leuk evenement had moeten zijn voor lokale Arnhemse ondernemers werd omgetoverd tot een totaal ander concept gezien de verandering van de corona maatregelen. De Support Your Locals box was geboren! Een duurzaam en origineel kerstcadeau & kerstpakket.

Boxen met producten van verschillende lokale ondernemers. Zo kan jij de lokale ondernemers van Arnhem steunen en kunnen zij hun producten aan een eventueel nieuw publiek introduceren. De boxen komen in 3 verschillende prijsklassen en bevatten voor ieder wat wils. Ook perfect als kerstpakket of kerstcadeau!🎄

Afgelopen jaar hebben wij als actie de bezorging van de SYL Box door onze husky's geïntroduceerd en wegens succes hebben wij deze actie toen verlengd. Dit jaar zullen onze macottes weer deel uitmaken van deze bijzondere bezorging en dit doen ze met alle liefde!  

Je hebt de keuze uit 3 verschillende boxen; De Basic Box, De Premium Box en De Deluxe Box. Alle boxen bevatten verschillende producten van de ondernemers met elk hun eigen prijsklassen. De boxen waren te bestellen t/m 23 december. 

Op de volgende data wordt de Support Your Locals Box gratis bij u thuisbezorgd binnen het aangewezen gebied (Arnhem Centrum & Bemmel), inclusief optie voor bezorging met huskies:

19 december

23 december (avond)

24 december (ochtend/begin middag)

Indien deze data niet uitkomen of u woont buiten het aangewezen gebied, kunnen de boxen wekelijks (in het weekend) via een pakketservice verstuurd worden. 

Zoals gezien in 2020

Gelderlander artikel over husky bezorging van kerstcadeau
Kerstpakket met lokale producten

PROMO VIDEO

DEELNEMENDE BEDRIJVEN

ChokaChoka logo
ZusterEvie Arnhem logo
DMG Apparel logo
Flathouses logo
Durs logo
Caramelz logo
Botma & van Bennekom logo
Het Urbanhuis logo
Ilikewaste logo

& more to come!

bottom of page